top of page
Ara

Türkiye ' de 3 Farklı Noktada Operasyon Merkezleri Kurduk.

Güncelleme tarihi: 11 Nis 2023

Elazığ, Türkiye'nin doğu bölgesinde yer alan bir ilimizdir. İl, zengin bir tarım ve bahçecilik potansiyeline sahiptir ve birçok meyve türü üretimi yapmaktadır. Gakgoz markası, bu bölgeden taze koparılan meyveleri, son teknoloji ürünü ekipmanlarla donatılmış meyve toplama merkezinde işlemektedir.


Gakgoz, müşteri memnuniyeti ve insan sağlığına önem veren bir şirkettir. Ürünlerimiz tamamen doğal, şeker kullanmadan üretilir ve hijyenik koşullarda üretim yapılır. Tüm üretim sürecimiz, müşterilerimize sağlıklı ve güvenli ürünler sunmak için özenle planlanmıştır.


Ankara Çankaya'da bulunan operasyon merkezimiz, İç Anadolu bölgesindeki bayilere hızlı hizmet sağlamak için tasarlanmıştır.

Kocaeli Gebze'deki merkezimiz ise Marmara, Batı Karadeniz ve bazı Ege bölgesindeki bayilerimize hızlı bir şekilde ürünlerimizi ulaştırmak için kullanılmaktadır.


Gakgoz olarak, sağlıklı ve doğal ürünlerimizle müşterilerimizin damak zevkine hitap etmeye devam ediyoruz. Yapay şekersiz ürünlerimiz, sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmek isteyen tüketicilerin tercihleri arasında yer almaktadır.


İnsan sağlığına saygılı bir yaklaşım sergilemekten gurur duyuyoruz ve afiyetle tüketmenizi diliyoruz.

14 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Gakgoz, vegan dostu gazoz

Gakgoz, sadece lezzetli gazozları ile değil aynı zamanda vegan dostu duruşu ile de öne çıkıyor. Gakgoz'ün üretim süreci sırasında hiçbir hayvan ürünü kullanılmıyor, yani tüm vegan dostu dostlarımız ra

Gazoz sağlıklı bir içecek midir?

Gazoz, sıcak yaz günlerinde ferahlama sağlayan bir içecek olmasının yanı sıra birçok faydası ile de bilinmektedir. Gakgoz, yüksek karbonhidrat içeriği ve köpüklü yapısı sayesinde hem midenizi hem de

Evde gazoz üretimi

Öncelikle bir şeyi netleştirelim: Gazoz üretimi, evde çay demlemek kadar basit değil. Ama endişelenmeyin, biraz sabır ve doğru malzemelerle, gazozunuzun tadı damaklarda iz bırakacak. İlk adım olarak,

bottom of page